200 € Bonusta + 100 Echoa
Pelaa Nyt
300€ Bonus ja 150 ilmaiskierrosta
Pelaa Nyt
200% Bonuksesi + 20 Superkierrosta
Pelaa Nyt
1200 € bonus ja 200 ilmaiskierrosta
Pelaa Nyt
Ensitalletusbonus jopa 200 € + 100 ilmaiskierrosta
Pelaa Nyt

Daniel Negreanu

daniel negreanu
Daniel Negreanu on voittanut pokerilla yli 30 miljoonaa dollaria
Pokeripelissä ei ole kyse pelkästään korttien lyömisestä pöytään ja hyvästä tuurista. Se on todellinen taitolaji, joka kysyy lujaa luonnetta ja oikeata asennetta, jotta siinä voi menestyä! Tähän johtopäätökseen tulee viimeistään siinä vaiheessa, kun tutustuu maailman ykköseksi luokiteltuun pokeripelaajaan Daniel Negreanuun. Hänen yhteenlaskettu voittosummansa pokeripeleistä on yli 30 miljoonaa dollaria, lukematon määrä titteleitä ja voitettuja turnauksia ympäri maailmaa. Ei mikään ihme, että hän on alan legenda.

Uran alku

Daniel Negreanu on syntynyt vuonna 1974 Torontossa, Kanadassa, jonne hänen vanhempansa muuttivat aikoinaan Romaniasta. Daniel oli jo pienestä pitäen erittäin kunnianhimoinen ja määrätietoinen, hän kertoi vanhemmilleen jo nelivuotiaana, että hänestä tulee isona rikas. Lupaus, joka siis tuli myös aikanaan toteutumaan. Daniel ei ollut kuitenkaan koulunkäynnin suhteen kovinkaan kunnianhimoinen, sillä koulu jäi häneltä kesken kun hän oppi pelaamaan pokeria jo 15-vuotiaana. Daniel päätti satsata peliuraansa ja hän hakeutuikin erilaisiin, enimmäkseen laittomiin, pokeripeliseuroihin. Nuori Negreanu kasvatti itselleen pienen alkupääoman ja suuntasi 22-vuotiaana Las Vegasiin kokeilemaan onneaan ammattipokeripelurina. Tällä reissulla Negreanun menestys antoi vielä odottaa itseään, sillä hän hävisi pääomansa ja palasi Torontoon etsimään seuraavaa mahdollisuutta.

Saavutukset

negreanu tuulettaa
Negreanulla on hallussaan useita palkintoja
World Series of Poker (WSOP) -sarjassa Negreanu voitti ensimmäisen rannekkeen vuonna 1998, ollen täten nuorin pelaaja joka on yltänyt tähän saavutukseen. Yhteensä Negreanu on voittanut WSOP-sarjassa 6 ranneketta, ollut 31 kertaa finaalissa ja saavuttanut 82 rahapalkintosijoitusta. World Poker Tour -titteleitä Negreanulla on yhteensä kaksi vuodelta 2004 ja Online Poker titteli vuodelta 2013. Daniel Negreanun menestyksekkäin vuosi on kuitenkin ollut vuosi 2004, jolloin hän keräsi itselleen kasoittain kunnianimityksiä. Negreanu nimettiin tuolloin Vuoden Korttipeluriksi, Vuoden WSOP -pelaajaksi sekä Vuoden WPT -pelaajaksi. Vuonna 2006 Negreanu nimettiin Suosituimmaksi Pokeri -pelaajaksi Card Player Magazinessä ja vuonna 2013 hänet valittiin uudelleen vuoden WSOP -pelaajaksi. Näin hänestä tuli ainut pelaaja, joka on saavuttanut tämän tittelin kahdesti. Kaiken kruunaa vuonna 2014 myönnetty kunnianosoitus, kun Negreanu liitettiin Poker Hall of Fameen! Asennetta ja määrätietoisuutta siis vaaditaan menestyksekkäältä pelaajalta missä hyvänsä pelilajissa ja Negreanusta voikin sanoa, että hänellä molempia on riittävästi elämän muillakin saroilla. Daniel Negreanu päivittää blogissaan ja twitterissä ajatuksiaan mm. elämästä, politiikasta, pokerista ja urheilusta. Hän on innokas NHL-fani, golffari, vegaani ja hyväntekeväisyysaktivisti. Daniel Negreanu on perustanut vuotuisesti pelattavan Big Swing -golf-turnauksen, jossa kuuluisuudet pelaavat pokerinpelaajien kanssa pareina. Turnauksen osallistumismaksu on 3000 dollaria, joka lahjoitetaan Lili Claire Foundation -hyväntekeväisyysjärjestölle. Vilkaise Negreanun kotiin:

Negreanun neuvot menestyksekkääseen pokeripeliin

Negreau neuvoo
Pokerinpelaaja nauttii haasteista
Daniel Negreanu on kuvaillut itseään eräänlaiseksi ”toimintanarkkariksi”, joka etsii aina uusia haasteita sekä asettaa itselleen mahdollisimman korkeita tavoitteita, niin pokeripelissä kuin elämässä yleensäkin. Pokeripelaajan on siis hänen mukaansa tärkeää nauttia haasteista, mutta menestymiseen tarvitaan myös kykyä lukea vastustajaansa. Juuri tämä taito on Negreanulla hallussa, samoin kuin kyky tarkkailla mitä kättä hänen vastustajansa pelaa ja miten hyvin tämä osaa pelata korttinsa. Ihan oikeutetusti siis Daniel Negreanu on myös nimitetty viime vuosikymmenen parhaaksi pokeripelaajaksi Global Poker Indexin (GPI) mukaan!